När gamla Förläggarbodens lokaler i Horred helt plötsligt stod tomma så fann sig fastighetsägaren sökandes efter en någon som kunde bruka dem. För att finna denna någon bjöds Horreds föreningar in till ett möte. Under detta möte diskuterades lokalens potential och vad man skulle kunna använda den till. Med på detta möte var även Malin Ohlson från församlingen Staden på berget. Många tankar och idéer florerade och nästan samtliga var överens om att Horred saknade en plats där människor kunde mötas och umgås.

En tanke väcktes hos Malin, men på grund utav tidsbrist slog hon den ifrån sig. Tanken återkom dock gång på gång och efter fler möten stod församlingen till sist kvar som enda intressent. Då bestämde sig Malin att tillsammans med sin make, Anders, utforma det koncept som idag är Mötesplatsen: en secondhandbutik med café. För att inte stå ensamma i arbetet skapade man ett team av medarbetare som tillsammans skulle driva det ideella arbetet.

Mötesplatsen är en secondhandbutik med en stor cafédel. Här kan man göra fina fynd men det primära fokuset ligger på mötet mellan människor.

Här hittar du gott fika, vackra blommor och prisvärda saker, men framförallt glada människor.

Öppettider lördagar 10:00-13:00 (med undantag för vissa helgdagar och högtider)

Linnevägen 5, 51931 Horred